Tatoeage verwijdering

Heb jij spijt van je tattoo en wil jij veilig je tattoo laseren? Bij Cest Moi helpen we je graag om je tatoeage te verwijderen. De behandeling met onze geavanceerde YAG laser laten we jouw tattoeage snel en veilig verdwijnen. Ook als je een cover-up wil laten zetten is tattoo laseren erg geschikt; zo wordt het resultaat van de cover-up mooier en weet je zeker dat er van je oude tattoo niks meer te zien is.

De kosten voor het laten verwijderen van een tatoeage zijn afhankelijk van de grootte van de tatoeage. Om een indicatie te hebben wat de tatoeage verwijderen kosten zijn kun je zelf de cm2 van de tatoeage opmeten. Dit doe je door de lengte x de breedte van de tatoeage op te meten. Tijdens het consult voor tatoeage verwijderen zullen we de tatoeage nogmaals opmeten en je de kosten tattoo verwijderen per behandeling vertellen voor jouw ongewenste tattoo.

We zullen ook uitleg geven over de behandeling en wat je kunt verwachten. Tijdens de behandeling om de tattoo te laten verwijderen werken we met de nieuwste YAG laser op het gebied van tatoeage verwijderen. Door deze behandeling ben je er van verzekerd dat jouw tatoeage veilig, snel en zonder littekens zal worden verwijderd. Ook na de behandeling zullen we jouw huid verzorgen met een speciale crème. Heb je na de behandeling toch nog vragen over de genezing van de tatoeage? Dan kan je die natuurlijk altijd stellen per mail of door te bellen.

Het geneesproces en vervolgbehandelingen

Na elke behandeling heeft de tatoeage 8 tot 12 weken nodig om te genezen. De eerste 48 uur mag de behandelplek niet nat gemaakt worden. Na de eerste week na de behandeling zul je al duidelijk verschil merken in de tattoo. Vaak ga je een traject in van ongeveer 3 tot 6 behandelingen tot dat de tattoo helemaal is verwijderd.

Product Prijs
Per 2 tot 4 cm € 35.00
16 - 20 cm € 55.00
21 - 50 cm € 105.00