Permanente make-up

Altijd een verzorgd uiterlijk!

Ogen, wenkbrauwen en lippen zijn het visitekaartje van het gezicht. Permanente make-up accentueert uw ogen, wenkbrauwen en lippen daar waar u het nodig acht.

Deze uiterst veilige micro-pigmentatiemethode geeft tezamen met de mooie poederpigmenten een heel natuurlijke uitstraling. Het resultaat van de behandeling blijft ongeveer 3-5 jaar mooi. Permanente make-up is ideaal voor iedereen. Kortom de ideale oplossing om zo uw bed uit te stappen met een natuurlijke look.

 

Naast onze 15 jarige ervaring met het plaatsen van PMU, werken wij met de meest geavanceerde apparatuur en de pigmenten voldoen aan de strenge eisen van het Ministerie van Volksgezondheid en Keuringsdienst van Waren.

WIJ ZIJN IN HET BEZIT VAN DE VERGUNNING VAN MINISTERIE VAN VOLKSGEZONDHEID!
Voor meer informatie www.veiligtatoeerenenpiercen.nl

 

Product Prijs
Wenkbrauwen Ombre techniek 300,00
Wenkbrauwen Hairstroke techniek 300.00
Nabehandeling / opvulling wenkbrauwen 150,00
Lijntje boven of onder oog 175,00
Nabehandeling / opvulling lijntje 100,00
Lijntje boven en onder oog 225,00
Nabehandeling / opvulling lijntje 125,00
Full lips 325,00
Nabehandeling / opvulling Full lips 175,00

Doet het pijn?

Nee permanente make-up is niet geheel gevoelloos, maar wordt over het algemeen niet als pijn ervaren. Dankzij de nieuwste apparatuur waar wij als specialist mee werkt en verdoving cremes kunnen de onaangename prikkels tot een minimum beperkt worden.

Voor wie is permanente make-up?

Voor bijna iedereen. Voor vrouwen en mannen, voor vrouwen die er altijd verzorgd uit willen zien, voor degenen die een correctie nodig hebben, voor mensen met een allergie bij gewone make-up, voor sportieve mensen, kortom permanente make-up is geaccepteerd in elke bevolkingsgroep.

Hoe lang blijft permanente make up zitten?

Over het algemeen blijft permanente make-up altijd aanwezig. De intensiteit van permanente make-up kan in de loop der tijd wel licht vervagen. Dit is echter volkomen afhankelijk van persoon tot persoon.Dit heeft ondermeer te maken met de natuurlijke celvernieuwing het afweersysteem en invloed van UV-licht. Uw specialist kan hierover uitleg geven.

Als ik het niet mooi vindt, wat dan?

Dit is nog nooit gebeurd. Voordat gepigmenteerd wordt, wordt er eerst voorgetekend. Dan zoekt u samen met uw specialist de juiste kleur uit. Pas als alles volledig naar wens is, wordt begonnen met pigmenteren.

 

Uiteraard kunnen wij met onze Diodelaser bestaande pigmentatie uit de wenkbrauwen verwijderen.

Kan ik nog gewone make-up aanbrengen?

Absoluut. Permanente make-up is niet bedoeld als avond make-up, het dient met name om de natuurlijke gezichtsvormen te accentueren. U kunt dus altijd nog extra make-up aanbrengen voor een avondje uit.

Kan ik direct binnenlopen voor een behandeling?

Alvorens uw specialist met een permanente make-up behandeling begint vindt er altijd eerst een gesprek met u plaats. Tijdens dit gesprek bespreekt u samen met uw specialist uw wensen en hoe de permanente make-up hierin kan voorzien. U kunt zelf aangeven wat uw wensen zijn omtrent permanente make-up contouren. Uiteraard wordt door uw specialist een verantwoord advies gegeven hoe het beste en mooiste resultaat met permanente make-up kan worden verkregen.

Hoe lang duurt de behandeling?

Over het algemeen duurt een behandeling inclusief voorgesprek, voortekenen, kleurkeuze, pigmentatie en afhandeling 1 tot 1,5 uur.

Is er speciale nazorg na de behandeling?

In principe hoeft de huid na het aanbrengen van permanente make-up geen speciale behandeling te ondergaan. Teneinde ervoor te zorgen dat uw permanente make-up optimaal zal zijn, heeft uw specialist een overzicht voor u samengesteld met richtlijnen voor de nazorg. Uw specialiste neemt voorafgaand aan de behandeling alle richtlijnen voor nazorg met u door en geeft u uitleg hierover.