Behandelingen

 

C'est moi werkt uitsluitend met TYRO schoonheids-producten en is een zeer exclusief huidverzorgingmerk met een volledige gezicht -en lichaamslijn, zowel voor zowel vrouwen als mannen.

De producten hebben een hypoallergeen basis en zijn dierproefvrij. Bij TYRO gaat men uit van een basisbehandeling met de daarbij behorende basis productenlijn. Voor de veeleisende huid gaat men verder tot zeer exclusieve behandelingen met een aanvullende, specialistische productlijn. Voor ieder huidtype heeft TYRO een passend product.

Niemand is beter in staat u van advies te dienen dan de gediplomeerde en goed getrainde schoonheidsspecialiste. Want alleen zij is in staat om de huid te beoordelen, haar conditie te bepalen en daarbij de juiste producten te adviseren.
De combinatie van behandelingen in de schoonheidssalon met het gebruik van de juiste producten thuis is de beste garantie voor een optimale werking van onze producten. Het houdt uw huid in goede conditie en vervolmaakt haar door een perfecte verzorging.