HIFU staat voor High Intensity Focused Ultrasound

Onze HIFU-behandeling is een revolutionaire techniek om het gelaat en lichaam te verstrakken. Zeker bij de ouder wordende huid is HIFU zeer populair, gezien deze behandeling huidverjongend werkt. De behandeling werkt diep in de huid en zal daar de collageen-aanmaak stimuleren.

 

Bij Cest Moi maken we gebruik van de allerlaatste ontwikkelingen en alle apparatuur is CE cecertificeerd.


Wat houdt een HIFU behandeling in?

Collageen is verantwoordelijk voor de stevigheid en elasticiteit van de huid. Een HIFU behandeling stimuleert de aanmaak van collageen. Dit gebeurt echter door het onderhuids weefsel zeer veilig te behandelen. En dit zonder de huid, de zenuwen, de bloedvaten, spieren, enz. … te beschadigen. Waardoor men dit kan beschouwen als een "Natural" facelift zonder operatie.

 

 • Een HIFU-behandeling is de nieuwe techniek voor het verstrakken van uw gelaat
 • De behandeling werkt tot diep in de huid waardoor de huid aangescherpt wordt. Vervolgens gebeurt de verjonging geleidelijk.
 • De behandeling geeft effectieve, veilige en vrijwel pijnloze huidverstrakking
 • De energie gaat onmiddellijk naar de diepe weefsels om daar zijn werking te doen
Product Prijs
Wenkbrauwlift en kraaienpootjes € 125
Hals € 125
Gelaat volledig € 350
Onderkin (dubbele kin) € 125
Decolleté € 175

Voordelen van een HIFU behandeling

Doordat men niet hoeft te snijden of inspuitingen hoeft te doen zijn er vanuit ons allleen maar voordelen:

 • De bovenste huidlaag blijft intact
 • Na de behandeling heeft u geen last van zwelling en roodheid
 • U kan reeds 15 min. na de behandeling minerale make-up dragen
 • Het is een korte behandeling: volledige gezicht- en halsbehandeling duurt slechts 40 tot 60 minuten
 • Langdurig en onmiddellijk resultaat: effect kan slechts met één behandeling 2 tot 3 jaar zichtbaar blijven!!
 • Vrij pijnloos, veilig, zonder bijwerkingen
 • Na één maand is 40% van het uiteindelijke resultaat zichtbaar. Na 3 tot 6 maanden ziet men het beste resultaat.

Voor- en nazorg HIFU Face

 • Wij raden aan om tot 6 maanden een collageen supplement te nemen. Dit supplement is echter bij ons te verkrijgen
 • Het gezicht niet afkoelen in de eerste 4 uur na de behandeling alsook niet spoelen met warm water de eerste dag na de behandeling
 • Geen sauna en massage voor het gezicht gedurende 2 weken
 • Gebruik enkel minerale make up gedurende 1 week
 • Gebruik gedurende tenminste één week een vochtinbrengend masker. Deze kan u bijvoorbeeld bij ons verkrijgen.
 • En tot slot: Gedurende 1 maand geen pikante voeding eten

Als laatste: De huid kan een beetje rood uitslaan en lichtjes zwellen na de behandeling, maar dit is normaal. Dit is echter verdwenen na 1 tot 2 dagen. Wanneer de behandelde zone op de tweede dag een beetje schilfert, wil dit zeggen dat de huid opwarmt en krimpt. Ook dit is normaal en verdwijnt snel.

 

 

Hoe lang duurt een Hifu behandeling?

De behandeltijd is afhankelijk van de te behandelen zone en dat is individueel ; een gelaats-en hals lifting duurt circa 30 à 60 min

Is een Hifu behandeling veilig of Pijnlijk?

De behandeling met HIFU is CE goedgekeurd voor wenkbrauw lifting én ook uitstekende voor kaak/onderkin lifting, plooi reductie, ook verminderen van rimpels en de algehele huidverstrakking en verjonging.

Hoeveel Hifu behandelingen heb ik nodig?

De meeste patiënten krijgen slechts één tot twéé behandelingen. Deskundigen zijn het erover eens dat resultaten worden bereikt met verbeteringen zichtbaar tot 6 maanden na de eerste behandeling. Behandelingen kunnen toegepast worden met intervallen van 1 jaar, afhankelijk van in welke mate er moet gelift en verstrakt worden.

Hoe lang duurt het voordat ik resultaat zie van de Hifu behandeling?

75% van de mensen zien onmiddellijke resultaten zoals verstrakking en verbetering van uw rimpels over de behandelde zones. In de loop van 12 volgende weken, wordt er meer en meer collageen aangemaakt, waardoor de resultaten beter zichtbaar worden. De resultaten blijven voor minstens 1 tot 1,5 jaar. Het is dan ook aangeraden jaarlijks of anderhalfjaarlijks een behandeling te laten uitvoeren.

Wat kan je verwachten direct na de behandeling?

Na de HIFU facelift behandeling kun je eigenlijk direct verder met je gewone dagelijkse bezigheden. Er is namelijk geen hersteltijd, omdat er niet gesneden of gespoten wordt en er wordt geen huidoppervlak beschadigd. Er zijn geen beperkingen of speciale vereisten na de behandeling. Het enige mogelijke is dat je huid er wat rood uit ziet na de HIFU behandeling, omdat we de verschillende huidlagen verwarmd hebben met ultrasound golven. Binnen enkele uren is de "eventuele" roodheid verdwenen. Enkele patiënten ervaren lichte zwelling, tintelingen of gevoeligheid bij aanraking, maar deze bijwerkingen zijn mild en van korte duur.

Wanneer kom ik niet in aanmerking voor een Hifu behandeling?

HIFU behandeling is niet geschikt voor mensen die onlangs behandeld zijn met botox of fillers of voor vrouwen die zwanger zijn. Ook bij de volgende aandoeningen wordt de HIFU afgeraden:
Stollingsstoornissen; stoornissen aan het immuunsysteem; hart-, lever- en nierinsufficiëntie; allergieën; serieuze hartritmestoornissen.

Voor wie is Hifu wel geschikt?

Hifu natural facelift is iemand zeer geschikt met een huid de er minder stevig uitziet of aanvoelt.
Een verlaagde wenkbrauwlijn, minder strakke kaaklijn, losse huid onder de kin of in de hals, maar ook rimpels op het decolleté zijn allemaal tekens van huidverslapping. Hifu natural facelift heeft niet tot doel om dezelfde resultaten te bereiken als een chirurgische ingreep. Het grote voordeel van deze niet-invasieve techniek is dat de huid niet beschadigd wordt en de patiënt zijn of haar dagdagelijkse activiteiten dus niet moet onderbreken.
Hifu lifting kan, in tegenstelling tot de meeste medische- en laserbehandelingen, ook in de zomer en bij gekleurde huidtypes uitgevoerd worden.
Het beste resultaat wordt bereikt bij patiënten 35 tot 60 jaar die nog een goede collageen-aanmaak hebben. Deze behandeling kan ook gezien worden als een ‘preventieve‘ behandeling van huidveroudering en kan reeds op jonge leeftijd toegepast worden.