Huidverbetering door middel van een YAG laser wordt onder andere gebruikt, om de conditie van de huid te verbeteren. Deze laser dringt diep door in de huid en kan op een veilige en gecontroleerde manier de aanmaak van collageen in de huid stimuleren, wat zorgt voor meer veerkracht van de huid.

Product Prijs
Carbon peeling € 75.00
Acne behandeling Laser € 75,00
Active Acne behandeling zonder laser € 37,50

De carbon laser peeling 

De behandeling bestaat uit 2 onderdelen; een masker op basis van medische koolstof en de Q-Switched Nd:YAG laser. Deze combinatie zorgt voor een uitstekende diepte reiniging van de huid en stimulatie van collageen en elastine. 

Het carbon mengsel is verrijkt met vitaminen en mineralen en pakt de bovenste huidlaag aan. Het heeft een zuiverende werking en zorgt voor versteviging. De laser richt zich op de diepere huidlagen zonder de bovenste laag te beschadigen. De collageenproductie zal verbeteren en de talgproductie zal verminderen. Behandelingen die worden uitgevoerd met de carbon lens zijn pijnloos. Je gebruikt er een speciale koolstof houdende carbon crème voor. 


1 behandeling geeft al een opfrissing van de huid, maar voor een optimaal resultaat raden wij een kuur aan van 4 tot 8 behandelingen met een tussenpoos van 2-4 weken.

 

De carbon laser peeling is ontzettend populair en is zeer effectief voor het verminderen van rimpels, grove poriën, acne/littekentjes en het herstellen van een vette huid. De carbon laser stimuleert zowel de opperhuid als het bindweefsel van de lederhuid wat deze behandeling zo effectief maakt. 

 

De voordelen 
De YAG laser is voorzien van een technologie, waardoor we meerdere behandelingen uitvoeren met één apparaat. Het is belangrijk om uw huid na de behandeling goed te beschermen tegen de zon met een SPF 30


Acne behandeling

Met De 755nm Focus lens kunnen we zware Acne maar ook kleine leinen in het gezicht behandelen. U zult een zachter gelaat en huidverjonging ondergaan.

 

We hebben ook een speciale Acne behandeling (Acne lijn), waarbij we de huidverbeteringsresultaten goed